Skip to content

Tallers i grups

Els tallers i grups són activitats grupals de 3 a 10 persones, en funció de l’activitat. Poden ser de durada determinada o activitats contínues i es tracta una tècnica o tema predefinit. S’adrecen a qualsevol persona que estigui interessada en conèixer-se i estar millor, ja sigui a través de l’aprenentatge de tècniques concretes o bé a través de la formació específica en temes com ara l’ansietat, la depressió, etc. 

Grup de Mindfulness

Vine i participa tots els dimecres al nostre grup de Mindfulness, a partir del 3 d’abril!! Les sessions són acompanyades per Irene Cabrera, psicòloga i psicoterapeuta amb àmplia experiència acompanyant grups de Mindfulness i formació de Master en Psicologia Positiva i Mindfulness.

Dimecres de 19:15 a 20:15h
Cost: 48€ mensuals
Grups de 4 a 10 participants
Avinguda València, n. 6, 1-1, Molins de Rei

Llistat de tallers disponibles

En aquest taller es parlarà sobre el rol de la respiració en l’inici i la gestió de l’ansietat i s’explicaran les tècniques de la respiració controlada i la respiració profunda. Un cop realitzat el taller la persona podrà fer consulta per correu electrònic per fer seguiment de l’ús de les tècniques. 

Durada del taller: 1,5h

Cost: 25€

Consulta les dates del proper taller.

En aquest taller s’explicarà què és l’ansietat, com ens afecta i què podríem fer per a poder-la gestionar millor.

Durada del taller: 3h (dues sessions d’una hora i mitja cadascuna). 

Cost: 50€

Consulta les dates del proper taller. 

En aquest taller s’explicarà què és la depressió, com ens afecta i què podríem fer per gestionar millor el nostre esta d’ànim.

Durada del taller: 3h (dues sessions d’una hora i mitja cadascuna). 

Cost: 50€

Consulta les dates del proper taller. 

Subscriu-te al butlletí electrònic per estar al corrent de tallers i novetats!

×